Thënie për dukjen (23 thënie)

Kur miqtë tuaj fillojnë të të lavdërojnë se dukesh i ri, kjo është një shenjë e sigurt që je duke u plakur.

Unë nuk jam duke e ndryshuar mënyrën si dukem apo si ndjej ndaj diçkaje. Unë kam qenë githmonë një trillan. Kam qenë trillan gjithë jetën time dhe do të jetoj kështu, ta dini. Unë jam një nga ata njerëz.

Nuk kisha menduar kurrë se do të bëja filma me një fytyrë si imja.

Më duket se bëhen tmerrësisht tunduese femrat që veshin t-shirtet e të fejuarve të tyre.

Natyrisht, unë e ndjej se një femër e rritur ka të drejtë të vendosë se çfarë të bëhet me jetën e saj dhe me trupin e saj.

Ha për të kënaqur veten, por vishu për t’i kënaqur tjerët.

Unë nuk dua t’i heq rrudhat – nuk dua të dukem si çdokush tjetër.

Për shkak të solemnitetit të saj të llahtarshëm, vdekja është drita ku pasionet e mëdha, të mira dhe të këqija, bëhen transparente, jo më të kufizuara nga dukjet e jashtme.

Unë vishem për imazh. Jo për veten time, por për publikun, jo për modën, por për burrat.

Implantet e gjirit më shëmtojnë. Unë nuk mendoj se ato janë sadopak tërheqëse.