Thënie për shëmtinë (4 thënie)

Bukuria ka vetëm një tip, shëmtia ka me mijëra.

Unë nuk jam i shëmtuar, por bukuria ime është një krijim i tërë.

Nuk kisha menduar kurrë se do të bëja filma me një fytyrë si imja.

Lufta është kaq e padrejtë dhe e shëmtuar sa që të gjithë ata që e bëjnë atë duhet të përpiqen të dëgjojnë zërin e ndërgjegjes brenda tyre.