Thëniet e fundit

Shkaku themelor i problemeve në botë është se budallenjtë janë shumë të bindur në atë që thonë ndërsa të men]urit janë plot dyshime.

Unë jam shkrimtar i librave në retrospektivë. Flas për të kuptuar; Jap mësim që të mësojnë. 

Për mua, kënaqësia më e madhe e shkrimit nuk është shkrimi në vetvete, por muzika e brendshme që fjalët bëjnë.

Bie të fle, tek ti mendoj, në ëndrrat e gjumit ty të shikoj, zgjohem në mëngjes ty të imagjinoj, për tërë jetën ty të dashuroj.

Anonim

Ne nuk e dimë se çfarë është me të vërtetë fat i mirë apo i keq.

Unë ngrihem mbi dobësinë e kërkimit për të krijuar një rend të shkakut dhe pasojës, në mes të fatkeqësisë dhe mizorisë.

Burrat përdorin të menduarit vetëm si autoritet për padrejtësinë e tyre, dhe përdorin të folurit vetëm për të fshehur mendimet e tyre.

Zoti i Gjithëfuqishëm fillimisht mbolli një kopsht. Dhe prandaj është kënaqësia më e kulluar njerëzore.

Falja është e mirë për ata që e japin dhe për ata që e marrin. Ajo ka vetinë e mirë të dhënies së mëshirës për të dyja palët.

Ikja është fitorja e vetme në dashuri.

Anonim