Thënie për dashurinë (558 thënie)

Bie të fle, tek ti mendoj, në ëndrrat e gjumit ty të shikoj, zgjohem në mëngjes ty të imagjinoj, për tërë jetën ty të dashuroj.

Anonim

Ikja është fitorja e vetme në dashuri.

Anonim

Dashuria është ari i vetëm.

Kur shihni se kë martojnë disa vajza, atëherë kuptoni se sa shumë e urrejnë punën për të nxjerrë jetesën.

Në çdo hap, në çdo vend, dhe në gjum më bie ndërmend. Kur flej, më duket të kam pranë; kur qeshi, më duket më shikon; kur qaj, më duket më pajton. Eja pranë meje!

Anonim

Dashuria e vërtetë nuk njeh keqkuptime.

Anonim

Ted Turner ka nevojë për dikë që ta ketë pranë 100% të kohës. Ai mendon se kjo është dashuria. Nuk është dashuri – është përkujdesje foshnjash.

Dashuria nuk njeh largësi, ajo nuk ka kontinent; sytë e saj janë për yjet.

Isha duke pi çaj, për ty isha duke mendu, m’u derdh çaji nga gota, për pak isha t’u përvëlu.

Anonim

Dashuria është çelësi prej floriri që hap dyert e lumturisë.

Anonim