Thënie për meshkujt (35 thënie)

Burrat përdorin të menduarit vetëm si autoritet për padrejtësinë e tyre, dhe përdorin të folurit vetëm për të fshehur mendimet e tyre.

Disa burra kanë një teori të marrë për femrat e bukura – e cila diku në njëfarë kohe do të shndërrohet në përbindëshe. Filmat ua japin atyre mundësinë të shikojnë si ndodh ky proces.

Mendoj se nuk është një femër fatale ajo që nuk përpiqet t’i manipulojë burrat ose të jetë si një vejushë e zezë. Ajo femër e do atë burrë. Ajo femër e do atë burrë pa masë. Ajo femër e do atë burrë aq shumë sa dëshiron të jetë me të.

Burrë është ajo që mbet kur mashkullit i hiqen nervat.

Anonim

Besoj se është mrekulli kur gratë përpiqen të duken sa më tunduese për burrat e tyre.

Burrat udhëhiqen nga xhingërrima.

Kur një djalë më thotë se unë jam e bukur, kjo nuk është diçka e dëshirueshme. E bukur është më e pakta që duhet të jesh për të dashurin tënd.

Plotshmëria e vetme dhe supreme e dashurisë ndodhet në sigurinë se po veprohet keq. Dhe meshkujt e femrat e dinë që nga lindja se në të keqen gjendet kënaqësia.

Ka disa gjëra praktike në amvisëri të cilat asnjë burrë nuk mund t’i kuptojë.

Femrat i duan burrat e zgjuar më shumë se burrat i duan gratë e zgjuara.