Thënie për burrat (5 thënie)

Burrë është ajo që mbet kur mashkullit i hiqen nervat.

Anonim

Burrat udhëhiqen nga xhingërrima.

Burri i vërtetë nuk urren askënd.

Gratë dashurojnë një burrë të ndershëm.

Femrat janë si mollët në pemë.
Më të mirat janë në majen e pemës.
Meshkujt nuk duan të arrijnë tek më të mirat, sepse kanë frikë se rrëzohen dhe vriten.
Si shkëmbim, marrin mollët që janë të rëna përtokë, të cilat, edhe pse nuk janë të mira, jane të lehta

Anonim