Thënie qesharake (54 thënie)

Margaret Thatcher më jepte mua dhimbje koke.

Rekomandohet qëndrim pozitiv: do të dështoj…

Anonim

Akullorja është e shijshme – sa keq që nuk është e paligjshme.

Nëse ata mund të bëjnë penicilinë nga një tru i mykur, të jenë të sigurtë se këtë mund ta bëjnë me trurin tënd.

Burrë është ajo që mbet kur mashkullit i hiqen nervat.

Anonim

Unë nuk jam i shqetësuar në lidhje me deficitin. Ai është mjaft I madh për t’u kujdesur për veten.

Unë jam më shik se ju, SHUUUMë më shik.

Mos jep kurrë libra, sepse askush nuk t’i kthen ato; të vetmit libra që i kam në bibliotekë janë ata që të tjerët m’i kanë dhënë mua.

Unë zgjohem çdo mëngjes në nëntë dhe nxitoj të lexoj gazetën e mëngjesit. Pastaj shikoj te nekrologjitë a është emri im, e pastaj zgjohem nga shtrati.

Fjalët kushtojnë lirë. Gjëja më e madhe që mund të thuahs është „elefant“