Thënie për idiotësinë (8 thënie)

Nëse ata mund të bëjnë penicilinë nga një tru i mykur, të jenë të sigurtë se këtë mund ta bëjnë me trurin tënd.

Kush e do korrigjimin e do diturinë, ai që urren kritikën është budalla.

Si unazë ari në feçkën e një derri është një grua e bukur që s’ka mend.

Në politikë budallallëku nuk është e metë.

Çdo gjë që është shumë e trashë për t’u thënë, këndohet.

Çdo njeri mund të gabojë, por vetëm një idiot këmbëngul në gabimin e tij.

Zemërimi banon vetëm në gji të budallenjve.

Lexues, supozoj se ti ishe një idiot. Dhe mendoj se ti ishe një anëtar i Kongresit. Por unë e përsëris veten.