Thënie për këngën (4 thënie)

Jeta është një këngë e madhe, e ëmbël, prandaj fillojeni muzikën.

Unë festoj veten time, dhe këndoj veten.

Çdo gjë që është shumë e trashë për t’u thënë, këndohet.

Kur vjen puna tek muzika, jeni vetëm ju dhe mikrofoni. Nuk jeni ju dhe aparaturat e regjistrimit.