Thënie nga Rita Ora (11 thënie)

Nuk kam ndërmend të lind fëmijë derisa të jam nja 30 vjeçe.

Unë admiroj Rihanën.

Roc Nation është një ekip aq i hatashëm, i pashoq, sidomos në industrinë muzikore. Të gjithë çiltërisht do dhe përkrah njëri tjetrin.

Unë hyra në këtë industri bjonde me buzë të kuqe, dhe do të largohem nga kjo industri bjonde me buzë të kuqe. Mbajini mend fjalët e mia.

Gratë dashurojnë një burrë të ndershëm.

Çdo njeri ka një shenjë të tijën. Vetëm se disa ende nuk e dinë.

Unë jam e përkushtuar ndaj famës.

Unë e di ç’do të thotë të mos kesh një sistem të familjes së madhe përkrahëse – unë isha me fat se e pata.

Publiku nuk është budalla.

Nëna ime dhe babai im janë çifti më i ëmbël në botë.