Thënie për publikun (6 thënie)

Në skenë, ju keni për të gjetur të vërtetën, edhe nëse ju duhet të humbisni audiencën.

Para së gjithash, unë marr vetëm 50 për qind të saj, sepse, dua të them, publiku merr 50 dhe 60 për qind. Unë e kuptoj këtë, kjo është normale. E kuptoj. Unë nuk grindem kurrë për këtë.

Për të pasur poetë të mëdhenj, duhet të kesh publik të madh.

Publiku nuk është budalla.

Publiku është një kafshë e egër; duhet ta lidhësh në zinxhir ose të largohesh prejt tij.

Publiku është thjesht një shumëzim i ‘unë’.