Thënie për filmin (18 thënie)

Skenari ishte gjithmonë gjëja më e rëndësishme për mua dhe unë e adhuroj skenarin. Për një arsye, se unë i kam admiruar gjithmonë pemët. Unë thjesht i adhuroj ato. Mendoj se ato pemë kanë përjetuar histori, ashtu si jetohet përmes Luftës Civile, por ende

Kur isha ministër sporti në Brazil, u përpoqa të miratoja një ligjë që do t’i detyrnte presidentët e klubeve t’i bënin transparente llogaritë e tyre, si në bizneset e tjera. Ligji m’u refuzua, por unë mendoj se është një subjekt i rëndësishëm për të bërë

Dhe e kam dashur Frank Lloyd ërightin. Unë mendoj se ai ishte njeriu më i madh që kam takuar ndonjëherë në jetën time.

Pra, Hitchcock nuk do të thotë asgjë për punën time në film, por, nga ana tjetër, ai as nuk do të ankohet.

Ka shumë filma ku ne jemi të interesuar të shohim jetën e njerëzve pa rënë dakord me atë që ata po bëjnë.

Para së gjithash, unë marr vetëm 50 për qind të saj, sepse, dua të them, publiku merr 50 dhe 60 për qind. Unë e kuptoj këtë, kjo është normale. E kuptoj. Unë nuk grindem kurrë për këtë.

E pra, dua të them, ti ke një emocion, që don ta shprehësh. Ti nuk mund të shikosh në kamera dhe ta arrish atë. Ti dëshironi që të fshihesh nga ndrojtja prej vëllait tënd duke i thënë se nuk je i lejuar për të ardhur në qytetin tim.

Star ëars nuk e ka ndryshuar jetën time aspak.

Aktorët e rinj shpesh nuk mendojnë për pasojat e lakuriqësisë apo skenave seksi. Ata duan rolin aq shumë sa pranojnë të jenë të shfrytëzuar, dhe pastaj i bëjnë me turp familjen, miqtë dhe madje edhe të panjohurit.

Më pëlqen karriera e aktores tani për tani. Por pasi kam parë Apollo 13, ajo që unë me të vërtetë është që të jem astronaute. Unë vdes për të shkuar në një pistë astronautësh ??verën e ardhshme!