Thënie për aktrimin (50 thënie)

Filmi im i ri, Fools Rush In, është një komedi romantike dhe vajza që luaj është shumë e ngrohtë, shumë e ëmbël.

Në skenë, ju keni për të gjetur të vërtetën, edhe nëse ju duhet të humbisni audiencën.

I hyra profesionit për para, dhe arti u rrit në këtë mënyrë. Nëse njerëzit zhgënjehen nga kjo, s’ka ç’bëj. Kjo është e vërteta.

Mendoj se njeriu i zgjuar sot e kupton se duhet të jesh një pjesë e filmave artistikë të cilët janë bërë vetëm për hir të artit.

Skenari ishte gjithmonë gjëja më e rëndësishme për mua dhe unë e adhuroj skenarin. Për një arsye, se unë i kam admiruar gjithmonë pemët. Unë thjesht i adhuroj ato. Mendoj se ato pemë kanë përjetuar histori, ashtu si jetohet përmes Luftës Civile, por ende

Ti vuan si aktore. Është e vështirë të jesh aktore dhe të kesh një jetë të mirë, sidomos sot.

Unë bëra filma të rëndësishëm kur isha shumë e re.

Aftësitë e mia në timon të mësuara në Meksikë, më kanë ndihmuar t’ia dal më së mirë në Hollyvud.

Si mund të mos jetë një president aktor?

Me sa duket përmbaj dallimin e të qenit aktore filmash e cila, sipas të gjitha ligjeve të logjikës, nuk do ta kishte bërë kurrë këtë. Në çdo shkallë të karrierës sime, mua më ka munguar përvoja.