Thënie për filmat (19 thënie)

Disa burra kanë një teori të marrë për femrat e bukura – e cila diku në njëfarë kohe do të shndërrohet në përbindëshe. Filmat ua japin atyre mundësinë të shikojnë si ndodh ky proces.

Mendoj se njeriu i zgjuar sot e kupton se duhet të jesh një pjesë e filmave artistikë të cilët janë bërë vetëm për hir të artit.

Unë bëra filma të rëndësishëm kur isha shumë e re.

Fati është gjithçka…Fati im i mirë në jetë ishte që të bëhesha një njeri vërtet i trembur. Kam fat që jam burracak, që kam pa masë frikë, sepse një hero nuk do të bënte dot filma me ankth.

Aftësitë e mia në timon të mësuara në Meksikë, më kanë ndihmuar t’ia dal më së mirë në Hollyvud.

Bjondet janë viktimat më të bukura. Ato ngjasojnë me borën e bardhë që përgjaket.

Me sa duket përmbaj dallimin e të qenit aktore filmash e cila, sipas të gjitha ligjeve të logjikës, nuk do ta kishte bërë kurrë këtë. Në çdo shkallë të karrierës sime, mua më ka munguar përvoja.

Filmat janë një trill. Publiku dëshiron t’i shikojë aktorët drejtpërdrejt në skenë.

Kështu t’i vihesh në pritje e pastaj ata ta japin skenarin dhe kjo është e tmerrëshme. Pastaj ti duhet të rishkruash pjesën tënde dhe ata janë tejet të tronditur ngaqë ti nuk e ke pëlqyer. Unë e kam përjetuar këtë përvojë shtatë vjet rresht.

Gjithmonë bëje publikun të vuajë sa më shumë që të jetë e mundur.