Thënie për aktorët (15 thënie)

I hyra profesionit për para, dhe arti u rrit në këtë mënyrë. Nëse njerëzit zhgënjehen nga kjo, s’ka ç’bëj. Kjo është e vërteta.

Ti vuan si aktore. Është e vështirë të jesh aktore dhe të kesh një jetë të mirë, sidomos sot.

Bjondet janë viktimat më të bukura. Ato ngjasojnë me borën e bardhë që përgjaket.

Filmat janë një trill. Publiku dëshiron t’i shikojë aktorët drejtpërdrejt në skenë.

Aktorët janë bagëti.

Mendoj se aktorët janë duke fituar më shumë pushtet këto kohë, por unë jo. Unë qëndroj shumë larg vendimeve, mënyrës si orkestrohen gjërat, çfarë ka ndryshuar. Unë dua të qëndroj tërësisht në rol si aktore dhe si personazh.

Nuk jam gjithmonë me e mira që ia vlen ta takosh, sepse unë harroj shumë lehtë se jam aktore kur nuk jam duke punuar.

Nuk shpresoja kurrë se të dy fëmijët e mi do të bëheshin aktorë. Prisja që të bëheshin diçka tjetër.

Të jesh një yll filmash, dhe ky rregull vlen për të gjithë, do të thotë të jesh i shikuar nga çdo kënd. Nuk mund të jesh kurrë në paqe, je tashmë një objekt sulmi.

Disney ka trupën më të mirë. Kur nuk i pëlqen një aktor, e gris.