Thënie për komedinë (10 thënie)

Filmi im i ri, Fools Rush In, është një komedi romantike dhe vajza që luaj është shumë e ngrohtë, shumë e ëmbël.

I hyra profesionit për para, dhe arti u rrit në këtë mënyrë. Nëse njerëzit zhgënjehen nga kjo, s’ka ç’bëj. Kjo është e vërteta.

Detyra e komedisë është për t’i korrigjuar njerëzit duke i zbavitur.

Jeta është një tragjedi po ta shikosh nga afër, por një komedi nga një shikim i largët.

Zoti është një komedian, duke luajtur ndaj një audience që ka shumë të frikësuar për të qeshur.

Qëllimi i komedisë është korrigjimi i veseve të njerëzve, unë nuk shoh asnjë arsye pse dikush duhet të përjashtohet.

Një qeveri popullore pa informacion popullor apo mjetet e marrjes së tij, është vetëm një prolog i një farse, ose një tragjedie, ose ndoshta të dyjave.

Kur ju bëni një dramë, keni shpenzuar tërë ditën duke goditur një djalë për vdekje me një çekiç, apo me çfarë të keni. Ose ju duhet të bëni një pickim të fytyrës së dikujt. Ndërsa në një komedi, ju i bërtisni Billy Crystalit për një orë, dhe pastaj shkoni

Personazhi më i vështirë në komedi është budallai, dhe ai që e luan nuk duhet të jetë leshko.

Unë nuk besoj se publiku e di se çfarë ai kërkon; ky është përfundimi që kam nxjerrë nga karriera ime.