Thënie nga Robert De Niro (4 thënie)

Talenti është në zgjedhje.

Unë shkoj në Paris, unë shkoj në Londër, unë shkoj në Romë, dhe unë gjithmonë them, “Nuk ka vend si Neë Yorku. Ky është qyteti më emocionues në botë tani. Kështu është puna. E gjitha.”

Ka një kombinim të caktuar të anarkisë dhe të disiplinës në mënyrën si unë punoj.

Kur ju bëni një dramë, keni shpenzuar tërë ditën duke goditur një djalë për vdekje me një çekiç, apo me çfarë të keni. Ose ju duhet të bëni një pickim të fytyrës së dikujt. Ndërsa në një komedi, ju i bërtisni Billy Crystalit për një orë, dhe pastaj shkoni