Thënie për Nju Jorkun (3 thënie)

Unë shkoj në Paris, unë shkoj në Londër, unë shkoj në Romë, dhe unë gjithmonë them, “Nuk ka vend si Neë Yorku. Ky është qyteti më emocionues në botë tani. Kështu është puna. E gjitha.”

Kur shkruaj, unë nuk shkoj me mendjen time drejt Nju Jorkut, por drejt një pike të turbullt paksa në lindje të Kansas.

Lavdia e lavdive! Nju Jorku! Amerika!