Thënie për Londrën (1 thënie)

Unë shkoj në Paris, unë shkoj në Londër, unë shkoj në Romë, dhe unë gjithmonë them, “Nuk ka vend si Neë Yorku. Ky është qyteti më emocionues në botë tani. Kështu është puna. E gjitha.”