Thënie për Romën (2 thënie)

Unë shkoj në Paris, unë shkoj në Londër, unë shkoj në Romë, dhe unë gjithmonë them, “Nuk ka vend si Neë Yorku. Ky është qyteti më emocionues në botë tani. Kështu është puna. E gjitha.”

Nuk i besoj aspak përshtypjes që kanë krijuar shumë njerëz për perandorët romakë. Jam i sigurt se nuk ishte Neroni që dogji Romën. Kanë qenë kristiano-bolshevikët që ia vunë zjarrin, ashtu siç Komuna i vuri zjarrin Parisit më 1871 dhe komunistët Rajhshtag