Thënie për dramën (3 thënie)

Jeta është një dramë e shkruar disi bukur me një akt të tretë të shkruar keq.

Kur ju bëni një dramë, keni shpenzuar tërë ditën duke goditur një djalë për vdekje me një çekiç, apo me çfarë të keni. Ose ju duhet të bëni një pickim të fytyrës së dikujt. Ndërsa në një komedi, ju i bërtisni Billy Crystalit për një orë, dhe pastaj shkoni

Drama i përmbahet një rregulle. Nëse është mundur rregulla shkelet vetëm në mënyrë befasuese.