Thënie për budallenjtë (27 thënie)

Nëse ata mund të bëjnë penicilinë nga një tru i mykur, të jenë të sigurtë se këtë mund ta bëjnë me trurin tënd.

Nëse një budalla inteligjent i bënë gjërat më të mëdha dhe komplekse… Duhet prekja e një gjeniu dhe shumë kuraje për ti drejtuar në drejtim të kundërt.

Budallenjtë qeshin me mëkatin.

Kur lindim, qajmë  që  kemi ardhur në  këtë skenë budallenjsh.

Kush e do korrigjimin e do diturinë, ai që urren kritikën është budalla.

Budallai është një i marrë që nuk flet, dhe kështu është më i pranueshëm se i marri që flet.

Si unazë ari në feçkën e një derri është një grua e bukur që s’ka mend.

Ai që qëndroi në ballë le të shkojë prapa, ai që ishte prapa të të dalë përpara, fanatikët, budallenjtë, personat e ndyrë, le të ofrojnë propozime të reja, propozimet e vjetra le të shtyhen.

Ka më tepër shpresë për një budalla sesa për dikë që e kujton veten të urtë.

Heshtja është magjia e budallenjve.