Thënie për qarjen (11 thënie)

Lotët e botës janë një kualitet i përhershëm. Për cilindo që fillon të qajë, dikut tjetër dikush pushon së qari. Të dyja janë vërtetë për të qeshur.

Kur lindim, qajmë  që  kemi ardhur në  këtë skenë budallenjsh.

Kur babai i jep djalit, të dy qeshin; kur djali i jep babait, të dy qajnë.

#NAME?

Anonim

Lotët që kam derdhur për Gjermaninë janë tharë. Unë e kam larë fytyrën time.

Jezusi qan: Volteri qesh. Nga ai lot hyjnor dhe nga ajo buzëqeshje njerëzore ka ardhur bukuria e qytetërimit aktual.

Kupa e parë e Botës që unë e mbaj mend ishte në vitin 1950, kur unë isha 9 apo 10 vjeç. Babai im ishte një futbollist. Dhe ishte një ndeshje e madhe. Dhe kur Brazili humbi ndaj Uruguajit, unë pashë babain tim tek qante.

Buzëqeshja e gëzimit është shumë më afër lotëve se qeshjes.

Nëse nuk ke qarë, sytë e tu nuk mund të jenë të bukur.

Lotët janë gjuha e heshtur e pikëllimit.