Thënie për Gjermaninë (3 thënie)

Kurrë mos harroni se gjithçka që Hitleri bëri në Gjermani ishte legale.

Lotët që kam derdhur për Gjermaninë janë tharë. Unë e kam larë fytyrën time.

Kupa e Botës në vetvete dhe, natyrisht, stadiumet e reja në qendër të tij, janë platforma ideale që e portretizon Gjermaninë si një vend pozitiv dhe të jashtëzakonshëm. Dhe, mbi të gjitha, si një vend me kapacitete tejet të mëdha ekonomike.