Thënie për krimin (11 thënie)

Të kesh qenë një herë kriminel nuk është turp. Të mbetesh kriminel është turpi.

Ka njerëz të ligj dhe nuk dua të flitet për ta.

Shumëkush pajtohet me mua se shumë gjëra në futboll në kohën tonë nuk janë të pastra – dhe këtë nuk e meritojnë ata që shikojnë futboll. Gjendja do të vazhdojë kështu gjersa futbolli do të drejtohet nga njerëz që nuk e kuptojnë futbollin.

Kurrë mos harroni se gjithçka që Hitleri bëri në Gjermani ishte legale.

Shumëkush pajtohet me mua se shumë gjëra në futboll në kohën tonë nuk janë të pastra – dhe këtë nuk e meritojnë ata që shikojnë futboll. Gjendja do të vazhdojë kështu gjersa futbolli do të drejtohet nga njerëz që nuk e kuptojnë futbollin.

Më kanë folur për krimin e organizuar në industrinë e modës, por unë nuk mund të flas për këtë. E kam ndërmend të jetoj.

Është e falshme të mos pranosh t’i mbrosh disa njerëz, por t’i mbrosh në mënyrë neglizhente është vetëm kriminale.

Është e pakundërshtueshme dhe për të ardhur keq që zezakët kanë kryer krime; por ata janë pjellë e krimit. Ata kanë lindur nga krimi i madh i shoqërisë së bardhë.

Despotizmi është një krim i gjatë.

Historia është vetëm regjistri i krimeve dhe fatkeqësive.