Thënie nga Kalvin Klein (22 thënie)

Disa njerëz mendojnë se puna jonë është pa kuptim, thjesht shpërdorim para. Por ne po kemi sukses.

Levi’s mund të prodhojë shumë më tepër xhinsa perëndimorë (uestern jeans) se ne dhe t’i tregtojë me një çmim më të mirë.

Nuk jam politikan dhe nuk dua të jem me asnjërin krah të politikës.

Unë nuk kam marrë pjesë as një gjysmën e pritjeve për të cilat mediat hamendin se unë kam qenë. Kjo më mërzit.

Unë jam i dhënë pas femrave, dhe kjo dëshmohet në veshjet e mia dhe në reklamat e mia.

Nuk ia lejoj vetes të kem frikë tronditëse.

Njerëzit lexojnë gjëra në reklamat e mia të cilat madje as që ekzistojnë.

Më kanë folur për krimin e organizuar në industrinë e modës, por unë nuk mund të flas për këtë. E kam ndërmend të jetoj.

Më duhet të falënderoj Neë York Daily Neës për kundërthëniet e xhinsave.

Cilado që është e sigurtë ndaj bukurisë së saj nuk duhet të ndihet e kërcënuar nga reklamat që bëj unë.