Thënie për marketing (4 thënie)

Unë jam i dhënë pas femrave, dhe kjo dëshmohet në veshjet e mia dhe në reklamat e mia.

Njerëzit lexojnë gjëra në reklamat e mia të cilat madje as që ekzistojnë.

Cilado që është e sigurtë ndaj bukurisë së saj nuk duhet të ndihet e kërcënuar nga reklamat që bëj unë.

E vetmja mënyrë për të reklamuar është të mos përqëndrohesh tek malli.