Thënie për reklamat (4 thënie)

Unë jam i dhënë pas femrave, dhe kjo dëshmohet në veshjet e mia dhe në reklamat e mia.

Njerëzit lexojnë gjëra në reklamat e mia të cilat madje as që ekzistojnë.

Koha kur rojmë është koha e reklamës, dhe nuk duhet të çuditemi kur shohim mediokritetet e vëndit t’onë të hidhen përpara dhe përpara dhe përpara duke mos bërë vënt përveç për shokë në shkallë mëndore të tyre. (Albania, nr.1, 1909

E vetmja mënyrë për të reklamuar është të mos përqëndrohesh tek malli.