Thënie për stilin (7 thënie)

Unë jam i dhënë pas femrave, dhe kjo dëshmohet në veshjet e mia dhe në reklamat e mia.

Veshja më e mirë është vetë lëkura e një personi, por, natyrisht, shoqëria kërkon diçka më shumë se kjo.

Veshja e një femre duhet të jetë si një gardh telash me gjemba: që t’i shërbejë qëllimit pa e penguar shikimin.

Natyrisht, moda e lartë është krejt e ndryshme nga bota e futbollit.

Unë vishem për imazh. Jo për veten time, por për publikun, jo për modën, por për burrat.

Ai kurrë nuk zgjedh opinione; ai thjesht vesh gjithçka që është në modë.

E nderon stilin tim ai që prej tij mëson të shkatërrojë mësuesin.