Thënie për pamjen (20 thënie)

Bukuria blihet sipas gjykimit të syrit.

Shumë dhelpra thinjen, por tepër pak bëhen të mira.

Të jesh aktore është një gjë shumë fizike. Nëse nuk do të kisha pasur pamjen që kam, kurrë nuk do të isha marrë me filma.

Nëse ju jeni një aktore apo muzikante, gjithkush mendon se ju jeni seksi.

Poezia duhet të jetë e madhe dhe matur, një gjë që hyn në shpirtin e dikut dhe nuk e tremb apo shastis atë me pamjen e saj, por me shpirtin e saj.

Sa të rroni, mos pranoni t’i gjykoni njerëzit nga pamja e jashtme.

Ndrysho fytyrën tënde dhe unë do të ndryshoj jetën time.

Unë e shikoj plotësisht sesi pamjet e jashtme ndikojnë në pamjen të cilën unë e quaj trupi im: ato e transmetojnë lëvizjen tek ai.

Magjia është kur personaliteti yt shkëlqen përmes pamjes tënde. Ashtu si kur ti shikon personalitetin e të tjerëve nga mënyra se si ata ecin dhe ti e ndjen veten sikur mbetesh duke zgjatur qafën sa herë që i sheh ata.

Kur miqtë tuaj fillojnë të të lavdërojnë se dukesh i ri, kjo është një shenjë e sigurt që je duke u plakur.