Thënie për magjinë (2 thënie)

Heshtja është magjia e budallenjve.

Magjia është kur personaliteti yt shkëlqen përmes pamjes tënde. Ashtu si kur ti shikon personalitetin e të tjerëve nga mënyra se si ata ecin dhe ti e ndjen veten sikur mbetesh duke zgjatur qafën sa herë që i sheh ata.