Thënie nga Natalie Portman (24 thënie)

Ajo që më frikëson mua është të mendoj se një ditë unë nuk jam do të jetë në shkollë më.

Kur një djalë më thotë se unë jam e bukur, kjo nuk është diçka e dëshirueshme. E bukur është më e pakta që duhet të jesh për të dashurin tënd.

Unë jam një Binjake, kështu që ndryshoj mendjen çdo ditë.

Ka shumë filma ku ne jemi të interesuar të shohim jetën e njerëzve pa rënë dakord me atë që ata po bëjnë.

Kam qenë me të vërtetë në mësime vallëzimi, gjashtë orë në javë, dhe ëndrra ime e vërtetë do të ishte një shfaqje në Broadway.

Unë jam goxha e vështirë për veten time në përgjithësi.

Femrat i duan burrat e zgjuar më shumë se burrat i duan gratë e zgjuara.

Jam gjithmonë në telefon, sepse nuk jam zakonisht me njerëzit që i dua.

Nëse ju jeni një aktore apo muzikante, gjithkush mendon se ju jeni seksi.

Ishte e bukur të hidhja tutje atë kotësi.