Thënie për karakterin (18 thënie)

Gjërat e mëdha arrihen jo me muskuj, shpejtësi apo shkathtësi, por mendjen e thellë, forcën e karakterit dhe gjykimin.

Shiko çfarë mjetesh përdor një njeri, shqyrtoi motivet e tij, vëzhgoi kënaqësitë e tij. Njeriu thjesht nuk mund ta fshehë veten!

Unë ekzistoj siç jam, kjo është e mjaftueshme.

Ambicia e madhe është pasion i karakterit të madh.

Unë jam një Binjake, kështu që ndryshoj mendjen çdo ditë.

Ai duhet të jetë shumë injorant, sepse ai i përgjigjet çdo pyetjeje që i bëhet.

Dikush i shikon cilësitë nga larg dhe të metat nga afër.

Unë përkulem dhe nuk thyhem.

Unë jam goxha e vështirë për veten time në përgjithësi.

Është e rëndë të jesh modest, kur je kaq i madh siç jam unë.