Thënie për modestinë (4 thënie)

Për shembull, Michael Jordan fiton $100 milionë në vit, por vazhdon të luajë basketboll dhe mbetet një qenie njerëzore modeste.

Është e rëndë të jesh modest, kur je kaq i madh siç jam unë.

Në të ardhmen çdo punëtor do të marrë pushimet e tij – disa ditë në vit, të cilat mund t’i rregullojë si të dojë. Dhe gjithkush do të ketë mundësinë të bëjë pushime në kruazierë një ose dy herë në jetën e tij. Është kotësi të frigohesh se njerëzia do të h

Në shtëpi jam një djalë i mirë, por nuk dua që bota ta dijë këtë. Kam arritur në përfundimin se njerëzit modest nuk shkojnë shumë larg.