Thënie për boksin (7 thënie)

E godita atë aq fort sa atij iu desh një lugë këpucësh për të vënë në kokë kapelën e tij.

Unë jam më i madhi, thashë se edhe më parë madje e dija këtë. Unë besoj në fenë islame. Besoj në Allahun dhe paqen.

Është e rëndë të jesh modest, kur je kaq i madh siç jam unë.

Unë përfytyroj të jem kampion nja dhjetë vjet e pastaj t’ia lë titullin vëllait tim – si Kenedët atje në Uashington.

Është thjeshtë një punë. Bari rritet, zogjtë fluturojnë, valët rrahin rërën. Unë ua vesh me grushta njerëzve.

Askush nuk di çfarë të thotë në zhveshtoren e humbësit.

Do të doja që njerëzit të duan gjithkënd tjetër ashtu si më duan mua. Bota ashtu do të ishte më e mirë.