Thënie për sportin (67 thënie)

Shpejtësia shpesh është ngatërruar me intuitën. Kur unë fillova të arrij para të tjerëve, u duka më i shpejtë se ata.

Qëkur e mori Sven Goran Eriksson, Anglia ka qenë fantastike.

Unë luajta për Santos kur isha 16 vjeç, dhe kishim një ekip të shkëlqyer, kështu kjo më ndihmoi shumë. Pastaj unë luajta për Brazilin në Marakana kundër Argjentinës. Kështu unë fitova më shumë përvojë. Kjo ndodhi një vit para Kupës së Botës, dhe pati rol

Futbolli është i thjeshtë, por është vështirë të luash thjeshtë.

Unë prapë mora një medalje, sepse kisha luajtur dy ndeshje.

Për të qenë golashënues, duhet të jesh në formë të mirë.

Unë e dua sportin, sepse i dua jetën; dhe sporti është një nga gëzimet bazë të jetës.

Nuk e di se a jemi ekipi më i mirë në botë. Unë jam i lumtur që luaj përkrah disave nga lojtarët më të mirë në botë. Është një ëndërr.

Unë kam fituar shumë çmime dhe jam shumë i lumtur për ketë, por nuk jam lojtari më i mirë në botë.

Pasioni im për lojën vjen nga vetë Marseja. Mjerisht nuk shkoj dot atje sa herë që më merr malli, sepse unë shkoj sa në një vend në tjetrin për të luajtur.