Thënie për golat (3 thënie)

Për të qenë golashënues, duhet të jesh në formë të mirë.

Ti duhet të arrish të gjuash, përndryshe nuk mund të shënosh.

Të gjithë e njohin jetën time. Unë fitova shumë gara dhe shënova më shumë se 1000 gola, fitova tri Kupa Bote, por nuk luajta në Lojërat Olimpike.