Thënie për Anglinë (14 thënie)

Dhe në Angli ka gjithmonë diçka thellësisht proarabe, natyrisht, jo në mesin e anglezëve, dhe një ndjenjë anti-Izrael në politikë. Ata abstenuan rezolutën e OKB të ndarjes të vitit 1947… Ata mbajtën një embargo armësh kundër nesh deri në vitet 1950… A

Qëkur e mori Sven Goran Eriksson, Anglia ka qenë fantastike.

Anglia është komb dyqanxhinjë.

Gjithkush në Argjentinë mund të kujtojë tani ‘dorën e Zotit’ në ndeshjen me Anglinë për Kupën e Fotbollit 1986. Tani në vendin tim ‘dora e Zotit’ na solli ne një papë argjentinas.

Pjesa më e madhe e asaj që pranohet si cilësi në televizionin britanik është jo më shumë se një reflektim i elitës të ngushtë e cila e kontrollon atë dhe ka menduar gjithmonë se shijet e saj ishin sinonim me cilësinë.

Në Angli është një thënie se një antisemit është dikush që i urren hebrejtë më shumë se është nevoja.

Ne kemi mbetur i vetmi vend që ia lejojmë vetes dy pushime në kampionat. Shikojeni Anglinë, Italinë dhe Spanjën. Ata luajnë gjatë gjithë kampionatit. Ne marrim gjashtë javë pushim në dimër deri në fund të janarit. Dhe ky është një luks.

Niveli i futbollit në Angli është kulmi. Futboli anglez është lideri i botës.

Tani unë jam duke e zbuluar botën përsëri. Anglia ma ka zgjeruar horizontin.

Ajo është njeriu më i mirë i Anglisë.