Thënie për Italinë (2 thënie)

Italianët nuk mund të na mundin ne, por ne sigurisht mund të humbim kundër tyre.

Ne kemi mbetur i vetmi vend që ia lejojmë vetes dy pushime në kampionat. Shikojeni Anglinë, Italinë dhe Spanjën. Ata luajnë gjatë gjithë kampionatit. Ne marrim gjashtë javë pushim në dimër deri në fund të janarit. Dhe ky është një luks.