Thënie për Margaret Thatcher (10 thënie)

Margaret Thatcher më jepte mua dhimbje koke.

Ronnie dhe Margaret ishin shpirtra binjakë në politikë, të përkushtuar tek liria dhe për t’i dhënë fund erës të komunizmit.

Për ne nuk ishte Zonja e hekurt. Për ne ishte e mira dhe e dashura Zonja Thatcher.

Isha dakord me të apo nuk isha dakord me të, ajo ishte një lidere e shquar.

Ajo është Burri i Hekurt.

Ajo është luaneshë e rrethuar prej minjve.

Ajo është njeriu më i mirë i Anglisë.

Ajo po përpiqet të veshë pantallonat e ëinston Churchill

Margaret Thatcher është gruaja më e shquar angleze e kohës sonë.

Ajo është një Zonjë e Hekurt