Thënie nga Rupert Murdoch (14 thënie)

Është një shpifje të thonë se unë i përdor gazetat e mia në mbështetje të interesave të tjera të mia të biznesit. Fakti është se unë nuk kam arritur ndonjë interes tjetër të biznesit.

CNN është vazhdimisht tejet në të majtë, nëse shikoni emisionet e tyre, në gjithçka që transmeton. Ato nuk duan të thonë diçka. Ato duan vetëm të theksojnë.

Reputacioni ynë është më i rëndësishëm se sa qindra milionë dollarët e fundit.

Bota po ndryshon shumë shpejt. E madhja nuk do t’i mundë të voglat më. Do të jetë e shpejta ajo që do të mund të ngadaltën.

Unë përpiqem për të mbajtur kontakt me të dhënat … Unë gjithashtu shikoj në produktin e përditshëm. Kjo nuk do të thotë që të ndërhyj, por është e rëndësishme herë pas here për të treguar aftësinë e të qenit i përfshirë. Kjo tregon se po e kuptoj se çfa

Pjesa më e madhe e asaj që pranohet si cilësi në televizionin britanik është jo më shumë se një reflektim i elitës të ngushtë e cila e kontrollon atë dhe ka menduar gjithmonë se shijet e saj ishin sinonim me cilësinë.

Ne kemi filluar lojën tonë të jashtëzakonshme. Ne do të shesim lajmet tona të biznesit dhe informacionin në shtyp, ne do të shesim atë për këdo që ka një sistem kabllor, dhe ne do të shesim atë në web.

Ka aq shumë media tani me internetin dhe kaq e lehtë për të filluar një gazetë apo një revistë, jane miliona zëra dhe njerëzit që duan që të dëgjohen.

Ju nuk mund të ndërtoni një shoqëri të fortë me një shumë të komisioneve dhe një bord që duhet të konsultohet në çdo hap. Ju duhet të jeni në gjendje të merrni vendime në kokën tuaj.

Unë nuk jam duke kërkuar për një trashëgimi, dhe kritikëve kurrë nuk do t’u mbyllet goja. Unë kam rreth 50 vjet veprimtari. Kur ju jeni një katalizator për ndryshim, ju bëni armiq – dhe unë jam krenar për ato që kam arritur.