Thënie për gazetarinë (5 thënie)

Është një shpifje të thonë se unë i përdor gazetat e mia në mbështetje të interesave të tjera të mia të biznesit. Fakti është se unë nuk kam arritur ndonjë interes tjetër të biznesit.

Reputacioni ynë është më i rëndësishëm se sa qindra milionë dollarët e fundit.

Unë përpiqem për të mbajtur kontakt me të dhënat … Unë gjithashtu shikoj në produktin e përditshëm. Kjo nuk do të thotë që të ndërhyj, por është e rëndësishme herë pas here për të treguar aftësinë e të qenit i përfshirë. Kjo tregon se po e kuptoj se çfa

Ne kemi filluar lojën tonë të jashtëzakonshme. Ne do të shesim lajmet tona të biznesit dhe informacionin në shtyp, ne do të shesim atë për këdo që ka një sistem kabllor, dhe ne do të shesim atë në web.

Unë nuk jam duke kërkuar për një trashëgimi, dhe kritikëve kurrë nuk do t’u mbyllet goja. Unë kam rreth 50 vjet veprimtari. Kur ju jeni një katalizator për ndryshim, ju bëni armiq – dhe unë jam krenar për ato që kam arritur.