Thënie për internetin (6 thënie)

Interneti po bëhet sheshi i qytetit për fshatin global të së nesërmes.

Më pëlqen të aktroj, por nuk më pëlqen gjithçka që e shoqëron atë. Interesi për famozët, shtypi, Interneti, kur identiteti yt përzihet në mënyrën si njerëzit të knceptojnë.

Ne kemi filluar lojën tonë të jashtëzakonshme. Ne do të shesim lajmet tona të biznesit dhe informacionin në shtyp, ne do të shesim atë për këdo që ka një sistem kabllor, dhe ne do të shesim atë në web.

Shoh pak potencial komercial për internetin vitet e ardhshme.

Ka aq shumë media tani me internetin dhe kaq e lehtë për të filluar një gazetë apo një revistë, jane miliona zëra dhe njerëzit që duan që të dëgjohen.

Interneti, Facebooku dhe Tëitteri kanë krijuar komunikim masiv dhe hapësirat sociale të cilat regjimet nuk mund t’i kontrollojnë.