Thënie për regjimin (3 thënie)

Interneti, Facebooku dhe Tëitteri kanë krijuar komunikim masiv dhe hapësirat sociale të cilat regjimet nuk mund t’i kontrollojnë.

Kur ata janë duke u përgatitur për luftë, ata që sundojnë me forcë, flasin më së shumti për paqe, derisa të kenë plotësuar procesin e mobilizimit.

Ju bëj thirrje iranianëve: nuk është tepër vonë të rrëzoni regjimin tuaj të korruptuar dhe të ktheheni tek trashëgimia juaj e lavdishme persiane, një trashëgimi e kulturës dhe e vlerave dhe jo e bomave dhe e raketave… Si mundet një komb të lejojë një re