Thënie për diktaturën (4 thënie)

Një qeverie shtypëse duhet t’ia kesh më shumë frikën se një tigri.

Interneti, Facebooku dhe Tëitteri kanë krijuar komunikim masiv dhe hapësirat sociale të cilat regjimet nuk mund t’i kontrollojnë.

Televizioni e ka bërë diktaturën të pamundur, por demokracinë të padurueshme.

Ju bëj thirrje iranianëve: nuk është tepër vonë të rrëzoni regjimin tuaj të korruptuar dhe të ktheheni tek trashëgimia juaj e lavdishme persiane, një trashëgimi e kulturës dhe e vlerave dhe jo e bomave dhe e raketave… Si mundet një komb të lejojë një re