Thënie për personalitetin (20 thënie)

Shiko çfarë mjetesh përdor një njeri, shqyrtoi motivet e tij, vëzhgoi kënaqësitë e tij. Njeriu thjesht nuk mund ta fshehë veten!

Unë ekzistoj siç jam, kjo është e mjaftueshme.

Unë jam një Binjake, kështu që ndryshoj mendjen çdo ditë.

Dikush i shikon cilësitë nga larg dhe të metat nga afër.

Unë jam goxha e vështirë për veten time në përgjithësi.

Ndonëse ndokush është krejt mosbesues ndaj ekzistencës së zotave, nëse ka drejtësi të karakterit, ai e urren të keqen tek njeriu. Ky zët ndaj padrejtësisë nuk e lë atë të bëjë veprime të padrejta, e kështu tek i shmanget së padrejtës i bashkohet së drejtë

Dashuria shpesh nuk është gjë tjetër veç një shkëmbim i favorshëm midis dy njerëzve, të cilët arrijnë më të shumtën e asaj që presin, duke i çmuar vlerat e tyre në tregun e personalitetit.

Çdo njeri ka një shenjë të tijën. Vetëm se disa ende nuk e dinë.

Unë jam i zi ose i bardhë, unë kurrë nuk do të jem gri në jetën time.

Nëse nuk të pëlqen diçka, ndryshoje atë, nëse nuk mund ta ndryshosh, atëhere ndrysho ti.