Thënie për vendosmërinë (5 thënie)

Nuk ka asnjë javë, asnjë ditë, asnjë orë kur tirania nuk mund të hyjë në këtë vend, në qoftë se njerëzit humbasin vendosmërinë e tyre dhe shpirtin e sfidës.

Unë jam i zi ose i bardhë, unë kurrë nuk do të jem gri në jetën time.

Unë kam qenë i fortë dhe i vendosur gjithë jetën time për shumë gjëra që i kam dashur.

Urtësia e vërtetë është vendosmëria e admirueshme

Asgjë nuk është më rend, dhe për atë më e çmuar, se sa të jesh në gjendje të vendosësh.