Thënie për kotësinë (3 thënie)

Unë do t’ju jepja një përkufizim të njeriut krenar: ai është një njeri që nuk ka as kotësi dhe as dituri. Nëse do të ishte i mbushur me urrejtje nuk mund të jetë as bosh, as i zgjuar.

Ishte e bukur të hidhja tutje atë kotësi.

Njohja e vetes iu shpëton nga kotësia.