Thënie nga Marlen Ditrih (17 thënie)

Ka një ndryshim gjigant mes fitimit të shumë parave dhe të qenit i pasur.

Një mbret, duke e ditur pafuqinë e tij, nuk mund as t’i delegojë as të heqë dorë nga detyrat e tij. As një baba nuk mundet. Vetëm nëse djemtë do ta shikonin paradoksin, do ta kuptonin dilemën.

Gjermanët dhe unë nuk flasim më të njëjtën gjuhë.

Nuk jam një mit.

Lotët që kam derdhur për Gjermaninë janë tharë. Unë e kam larë fytyrën time.

Miq janë ata që mund t’i thërrasësh në orën 4:00 të mëngjesit.

Të dobëtit ka më shumë të ngjarë ta bëjnë të fortin të dobët, se i forti ka të ngjarë ta bëjë të dobëtin të fortë.

Pa ëmbëlsi, një burrë është jointeresant.

Kur je e vdekur, je e vdekur. Kaq.

Fama është çfarë unë shes, ajo është aksioni im në treg.