Thënie për modën (9 thënie)

Unë jam më shik se ju, SHUUUMë më shik.

Unë jam i dhënë pas femrave, dhe kjo dëshmohet në veshjet e mia dhe në reklamat e mia.

Unë hyra në këtë industri bjonde me buzë të kuqe, dhe do të largohem nga kjo industri bjonde me buzë të kuqe. Mbajini mend fjalët e mia.

Më kanë folur për krimin e organizuar në industrinë e modës, por unë nuk mund të flas për këtë. E kam ndërmend të jetoj.

Veshja më e mirë është vetë lëkura e një personi, por, natyrisht, shoqëria kërkon diçka më shumë se kjo.

Veshja e një femre duhet të jetë si një gardh telash me gjemba: që t’i shërbejë qëllimit pa e penguar shikimin.

Natyrisht, moda e lartë është krejt e ndryshme nga bota e futbollit.

Unë vishem për imazh. Jo për veten time, por për publikun, jo për modën, por për burrat.

Ai kurrë nuk zgjedh opinione; ai thjesht vesh gjithçka që është në modë.